Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hívjon minket bizalommal

Légkeveréses kombi sütő kombisütő konvencionális hőlégkeveréses 4xGN1/1 -es készülék

FA_Challenger_kisebb

4xGN1/1-es hőlégkeveréses konvencionális sütő gasztronómiai és cukrászipari felhasználásra. A berendezés alkalmas húsok, zöldségek, gyümölcsök, tészták sütésére, hűtött élelmiszerek felmelegítésére de akár fagyasztott ételek kiolvasztására is.

Külső méretei: 750x585x505 mm.

Edényhely: 4xGN1/1 vagy 4 db. 600x400 tepsi. Az edényzet nem tartozék !

Hőfokszabályozó, időkapcsoló, dupla üveg, világítás, biztonsági termosztát, hangjelzés a beállított sütési idő lejártakor.

Feszültség. 230V vagy 400V.

Telj: 3,6 kW.

Ár: 210.000 Ft+Áfa.

A berendezésben a fűtőszálak által felmelegített levegőt 2db nagy teljesítményű ventilátor keringeti ami lehetővé teszi a forró levegő egyenletes és folyamatos áramoltatását a sütőtérben. A technológiának köszönhetően mód van egyszerre egy időben egy légtérben különböző ételek elkészítésre is.

– A hőlégkeveréses sütő a rövid hőkezelési idő miatt kisebb tápanyagveszteséget, egészségesebb táplálkozási lehetőséget biztosít.

– Az eszköz alkalmazása esetén tészta és hús sütésekor az ételt a hasznos térben nem kell forgatni.

– A készülékek helyigénye kisebb, kezelésükhöz kevesebb munkaerő szükséges, mint az azonos kapacitású egyéb készülékekhez.

– Az elektromos konvencionális sütő rugalmas alkalmazkodást tesz lehetővé a kiszolgálási igényekhez és lehetőségek megválasztásához.

– A konstrukció eredményeként a sütés rendkívül egyenletes, nincs helyi túlmelegedés, sőt az étel jelentős idő- és hőmérséklet-túllépést is károsodás nélkül elvisel.

– Az alkalmazott technika miatt készülékekben 20–30%-kal alacsonyabb a hőmérséklet és rövidebb a hőkezelési idő, ennek megfelelően az energia megtakarítás elérheti az 50%-ot is.

Kombi pároló

Kombi pároló