Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hívjon minket bizalommal

RM szalamander salamander melegszendvics sütő

FA új 02

Szalamander salamander melegszendvics sütő !

Külső méretei: 610x290x300 mm

Rács méret: 420x280 mm.

Feszültség: 230V.

Ár: 49.900 Ft+Áfa/db

A rajta levő fóliát használatbavétel előtt el kell távolítani.

Szalamander salamander grill grlillsütő sütő

A salamander (szalamander salamander sütő grill grillsütő ) kifejezetten vendéglátóipari helyek, étterem, konyha, büfé konyháiban használható. Elsősorban szelethúsok, halak, gyümölcsök és hentesáruk sütésére, ételek kérgesítésére, elkészült ételek melegen tartására, melegszendvics készítésre használják. De akár kisebb pizza sütésére is alkalmas. A készülékek különböző rácsfelülettel és sugárzóteljesítménnyel készülnek.

Az salamanderekben (szalamander salamander sütő grill grillsütő) az infravörös hullámhosszú sugárzás hőhatását használják ki az élelmiszer felületi hőkezelésére. Az infravörös sugarak a sugárzóból kiindulva és a környezet felületeiről visszaverődve az élelmiszer felületén elnyelődnek, és ez az energia az élelmiszer felületén hővé alakul. Az elnyelődés a sugárzás hullámhosszától is függ. Megállapították, hogy élelmiszersütésre a sötéten sugárzók alkalmasabbak, mert nemcsak az élelmiszer felületét, hanem annak belsejét is melegítik. Ezért az infrasugárzókkal történő sütésnél a sütési idő jelentősen lerövidül a konvektív hőközlésű sütőkhöz képest. A sütési idő további csökkentését eredményezi az is, hogy a sugárzás irányítható, és ezzel a felületen nagy energiasűrűség érhető el.

Az infrasütőket a hétköznapi elnevezés grillsütőknek hívja. A grillsütők csoportjába sorolják a szalamandergrilleken, a forgónyársas grilleken, a hősugárzással, az ételt melegen tartókon és a nagykonyhai kenyérpirítókon kívül a konduktív hőközlésen alapuló sütőlapokat és a kontaktgrilleket is.

Az salamanderek ( szalamander salamander sütő grill grillsütő) sugárzói a felhasznált energiahordozók szerint lehetnek elektromos üzeműek, gázüzeműek, faszénparázs, izzó kő stb. A nagykonyhákban az elektromos energiával működő grillsütőt kedvelik leginkább de gáz üzeműt is előszerettetel használják. A hősugárzó grillek fűtőtestje az estek többségében csőfűtőtest vagy kvarcüvegcső fűtőtest. A sütőlapok, kontaktgrillek fűtése többnyire beágyazómasszás fűtőtestet.

A nagykonyhai készülékeket némely esetben, főleg ahol erős füst- és páraképződés alakul ki, rendszerint bekötik a kéménybe vagy a központi elszívóba.

A munkafelülettel való jobb gazdálkodás érdekében falra szerelhető kivitelben is készülnek.

Tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket.